Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (21 iulie 2021)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(21 iulie 2021)

 

Întrunit în ședință extraordinară în data de 21 iulie a.c., prin teleconferinţă, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Amânarea cu maximum trei luni a Adunării Generale electorale a filialei Maramureș, întrucât nu a fost depus niciun dosar de candidatură pentru postul de președinte. Până la termenul menționat, Președintele și Consiliul Director în funcție vor asigura conducerea filialei și organizarea Adunării Generale electorale.
  2. Amânarea Adunării Generale electorale a filialei Iași, întrucât noul statut nu a fost încă aprobat de către instanță. Președintele și Consiliul Director în funcție vor asigura conducerea filialei și organizarea Adunării Generale electorale, după rămânerea definitivă a hotărârii instanței cu privire la aprobarea noului statut, în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de trei luni de la prezenta decizie.
  3. Aprobarea proiectului activităţilor specifice şi a bugetului de cheltuieli estimat pentru anul 2022, documente ce urmează să fie depuse până la data de 31 iulie a.c. la Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii și Adopții.
  4. Întrunirea, până la data de 15 august a.c., a Comisiei de educație și formare profesională a ANR, sub coordonarea vicepreședintelui responsabil cu acest domeniu, Silviu Valeriu Vanda.

  

        În numele Consiliului Director al ANR,

                      Preşedinte,                                                                          

                   Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor