Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (18 septembrie 2020)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(18 septembrie 2020)

 

     Întrunit în ședință extraordinară, prin teleconferință, în data de 18 septembrie a.c., Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Elaborarea proiectului de Regulament Electoral al ANR și înaintarea lui către Adunarea Generală a Reprezentanților.

     Consiliul Director a luat act de alegerea doamnei Maria Cozma, în funcția de Președinte interimar al filialei Tulcea pe o perioadă de 6 luni, ca urmare a demisiei doamnei Daniela Vasilica Mihai, în cadrul Adunării Generale extraordinare a filialei, care a avut loc pe data de 2 septembrie. De asemenea, a fost completată componența Consiliului Director cu doamna Angela Ionescu, în funcția de vicepreședinte.

     În cadrul ședinței, membrii Consiliului au fost informați că, în acord cu aspectele stabilite în reuniunile anterioare a fost inițiat un proiect de act normativ privind decontarea echipamentelor de tehnologie asistivă și de acces pentru deficienții de vedere din sume de la bugetul de stat.

     Totodată, Președintele ANR domnul Tudorel Tupiluși a prezentat cele mai recente demersuri întreprinse pe lângă factorii de decizie pentru modificarea legii pensiilor și pentru creșterea valorii Indicelui Social de Referință.

 

        În numele Consiliului Director al ANR,

                        Președinte

                     Tudorel Tupiluși

< Înapoi la lista deciziilor