Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (18 august 2020)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(18 august 2020)

Întrunit în ședință extraordinară, prin teleconferință, în data de 18 august a.c., Consiliul Director al ANR, în conformitate cu  art. 24 din Statutul ANR, a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Majorarea la 6.000 lei a plafonului lunar alocat filialelor din bugetul aprobat organizației noastre de către Ministerul Muncii, pentru lunile august și septembrie din acest an. Suma alocată provine din cheltuieli administrative neefectuate.

În funcție de evoluția evenimentelor, Consiliul Director va analiza posibilitatea menținerii sau chiar a majorării plafonului pentru lunile octombrie și noiembrie.

  1. Aprobarea modificării proiectului activităților specifice pentru anul 2020 finanțate din sume de la bugetul de stat prin reprogramarea a două acțiuni, din cauza pandemiei de COVID19. În acest sens, noile repere organizatorice vor fi înaintate spre aprobare către Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții.
  2. Reconfigurarea calendarelor activităților culturale și sportive după cum urmează:

- Concursul de interpretare muzicală „Ion Blăjan” (secţiunile folclor şi romanţe): Rezultatele fazei pe filială trebuie comunicate până la data de 30 septembrie. Finala va avea loc în trimestrul al IV-lea, în organizarea filialei Bacău.

- Finala Campionatului național de șah: Rezultatele fazei pe filială trebuie comunicate până la data de 30 septembrie. Finala va avea loc în trimestrul al IV-lea, în organizarea filialei Vâlcea.

 

        În numele Consiliului Director al ANR,

                       Președinte

                   Tudorel Tupiluși

< Înapoi la lista deciziilor