Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (22 iulie 2020)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(22 iulie 2020)

      Întrunit în ședință extraordinară, prin teleconferință, în data de 22 iulie a.c., Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Aprobarea proiectului activităţilor specifice şi a bugetului de cheltuieli estimat pentru anul 2021, documente ce urmează să fie depuse până la data de 31 iulie a.c. la Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii și Adopții.
  2. Aprobarea unui Statut-cadru, în bază căruia filialele ANR să își poată elabora propriile statute, până la sfârșitul lunii septembrie. Documentul urmează să fie transmis filialelor în cel mai scurt timp.
  3. Anularea ediției din acest an a Festivalului de artă dramatică „Mihai Codreanu”, din cauză că, în contextul problemelor de sănătate publică, trupele de actori se află în imposibilitatea de a se pregăti.
  4. Convocarea în ședință extraordinară, până cel târziu la data de 1 septembrie a.c., a Consiliului Director al Filialei ANR Neamț, ca urmare a nerespectării hotărârilor Adunării Generale naționale.
  5. Împuternicirea Președintelui ANR, domnul Tudorel Tupiluși pentru a semna contractul de finanțare al proiectului „BlindHUB”, declarat câștigător la concursul inițiat de Fundația Orange. Proiectul se va desfășura în parteneriat cu Universitatea din București, pe o perioadă de 2 ani și va avea o finanțare de 99.118,26 euro.

       În cadrul ședinței au fost discutate şi aprobate propunerile pe care organizaţia noastră le va transmite Secretariatului General al Guvernului în vederea modificării Ordonanţei nr. 26/2000, act normativ aflat în procedură de pre-consultare publică.

       De asemenea, Consiliul Director a luat act de demisia, din motive personale, a președintelui Filialei ANR Hunedoara, domnul Szekely Csaba. Conform prevederilor Statutului, Consiliul Director al filialei l-a desemnat pe domnul Vicepreședinte Viorel Șerban ca președinte interimar, pentru maximum șase luni, urmând ca în acest interval de timp să se organizeze alegeri.

 

        În numele Consiliului Director al ANR,

                        Președinte

                     Tudorel Tupiluși

< Înapoi la lista deciziilor