Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (11 martie 2020)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(11 martie 2020)

 

Întrunit în ședință extraordinară, prin teleconferință, în data de 11 martie a.c., Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

 1. Amânarea ședinței Adunării Generale Ordinare a Reprezentanților a ANR, programată a avea loc pe 19 martie, în acord cu măsurile preventive de sănătate publică impuse de autoritățile statului. Dacă evoluția evenimentelor o va permite, Adunarea Generală va fi convocată pentru sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai.

2. Adoptarea prin corespondență electronică a Rapoartelor de activitate pentru anul 2019 (Raportul narativ, Execuția financiar-contabilă și Raportul Comisiei de cenzori).

3. Amânarea Concursului de șah “Memorialul Francisc Cori”, rezervat elevilor din școlile pentru deficienți de vedere. Acțiunea va fi organizată la o dată ce va fi comunicată în timp util.

4. Prelungirea mandatelor interimare ale conducătorilor filialei Botoșani (doamna Laura Dănilă și domnul Constantin Baciu) până la organizarea alegerilor programate în acest an.

Consiliul Director precizează că noul Statut se află încă în procedură de avizare judiciară. Prin urmare, regulamentul electoral nu poate fi adoptat, iar alegerile la nivelul structurilor teritoriale trebuie amânate. O decizie în privința calendarului electoral va fi adoptată în cadrul Adunării Generale.

Totodată, Consiliul Director a luat act de demisia Președintei filialei Tulcea, doamna Daniela Vasilica Mihai, și va adopta măsurile organizatorice care se impun.

 

În numele Consiliului Director al ANR,

                  Preşedinte,                                                                          

             Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor