Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (13 februarie 2020)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(13 februarie 2020)

În şedinţa din data de 13 februarie a.c., desfăşurată la București, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri: 

  1. Aprobarea modificării, în acord cu reducerea de buget comunicată, a Proiectului de activităţi specifice al ANR pentru anul 2020, ce va fi depus spre finanțare la Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții (ANDPDCA).
  2. Aprobarea calendarelor cultural (anexa 1) și sportiv (anexa 2) pentru anul 2020.
  3. Organizarea Adunării Generale a Reprezentanților Asociației Nevăzătorilor din România în data de 19 martie a.c., la Predeal (jud. Braşov).
  4. Transmiterea de notificări individuale către filialele care nu au achitat Fondul de Solidaritate pentru anul 2019.
  5. Majorarea premiilor la concursul naţional de șah “Memorialul Francisc Cori” rezervat elevilor din școlile pentru deficienți de vedere, după cum urmează: locul I – 120 lei, locul II – 100 lei, locul III – 80 lei.
  6. Schimbarea, începând cu ediția din anul 2020, a titulaturii tradiționalului concurs național de cultură generală “Pe meridianele lumii” în “Pe meridianele culturii”.

        Totodată, la propunerea Comisiei de Resurse Umane, Incluziune și Accesibilitate, Consiliul Director recomandă tuturor filialelor ANR să intensifice demersurile pe lângă autoritățile locale pentru ca acestea să includă, conform articolului 62, alineatului (4) din Legea 448/2006 un reprezentant al organizațiilor neguvernamentale ale persoanelor cu handicap în Comisiile de recepţie a lucrărilor de construcţie ori de adaptare a obiectivelor.

 În numele Consiliului Director al ANR,

                 Preşedinte,                                                                          

             Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor