Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (2 iulie 2019)

         Deciziile Consiliului Director al ANR

(2 iulie 2019)

În şedinţa din data de 2 iulie a.c., desfăşurată prin teleconferință, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Validarea alegerilor de la filiala Satu Mare care au avut loc în data de 8 iunie a.c. Președinte a fost ales domnul Alexandru Lupan, iar Consiliul Director a fost completat după cum urmează: vicepreședinți: domnul Marin Domuța și domnul Albert Troba; membri: doamna Elisabeta Paku și domnul Viorel Moldovan. De asemenea, în condițiile retragerii din Adunarea Generală națională a domnului Imre Papp (din cauza unor probleme personale), reprezentant al filialei a fost ales domnul Albert Troba.
  2. Validarea alegerii doamnei Laura Dănilă ca reprezentant al filialei Botoșani în Adunarea Generală naţională, în locul domnului Neculai Bunduc.
  3. Aprobarea proiectului activităţilor specifice şi a bugetului de cheltuieli estimat pentru anul 2020, ce urmează să fie depuse la Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi până la 31 iulie a.c.
  4. Modificarea titulaturii Festivalului Național de Artă Dramatică pentru actorii deficienți de vedere. Astfel, începând cu ediția din anul 2019, această acțiune va purta numele scriitorului nevăzător Mihai Codreanu, profesor de artă interpretativă și rector al Conservatorului de Artă Dramatică din Iași în perioada 1933-1939, precum și director al Teatrului Național din Iași în perioada 1919-1923.
  5. Convocarea ședinței Comisiei pentru modificarea statutului în luna septembrie, înainte de ședința extraordinară a Adunării Generale.
  6. Modificarea sistemului de desfășurare a Campionatului național de table, începând cu ediția din anul 2020. Decizia se impune întrucât numărul participanților a crescut, iar timpul alocat întrecerii nu poate acoperi în condiții optime numărul de runde necesar. Sistemul de joc urmează a fi propus de către Comisia de Sport.

Totodată, Consiliul Director a luat act de hotărârea Adunării Generale a filialei Bihor Sălaj de a aproba desprinderea sucursalei Sălaj de filiala interjudețeană și înaintează Adunării Generale extraordinare solicitarea nevăzătorilor din Sălaj de a înființa o filială.

 

În numele Consiliului Director al ANR,

                Preşedinte,                                                                          

             Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor