Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (15 ianuarie 2019)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(Bucureşti, 15 ianuarie 2019)

 

        În şedinţa din data de 15 ianuarie a.c., desfăşurată prin teleconferință, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Validarea alegerilor de la filiala Bihor – Sălaj, care au avut loc în data de 4 decembrie 2018, ca urmare a retragerii din funcție a domnului Ioan Boiț. Noul președinte este domnul Mihai Merca al cărui mandat va dura până în anul 2020, domnul Ioan Boiț fiind ales în funcția de Prim-vicepreședinte și reprezentant în Adunarea Generală a ANR.
  2. Aprobarea calendarelor activităţilor culturale (anexa 1) și sportive (anexa 2) cu caracter naţional pe anul 2019. Acestea pot suferi modificări în funcție de bugetul pe care îl va primi asociația noastră în acest an.
  3. Convocarea, de principiu, a președinților filialelor ANR la o întâlnire de lucru în contextul celor mai recente evoluții legislative, legate în deosebi de distribuirea biletului unic de călătorie. Acțiunea va avea loc la București, în data de 30 ianuarie. În cazul în care demersurile întreprinse se vor solda cu rezultate favorabile concrete, convocarea va fi contramandată. În acest sens, un mesaj final va fi trimis miercuri, 23 ianuarie.

        Consiliul Director a luat act, cu un regret deosebit de starea de sănătate a domnului Vicepreședinte Ioan Podină și drept urmare, de preluarea atribuțiilor președintelui filialei Satu Mare de către domnul Vicepreședinte Alexandru Lupan.

        Totodată, Consiliul Director a soluționat solicitările de ajutor social în condiții excepționale.

 

În numele Consiliului Director al ANR,

                Preşedinte,                                                                          

             Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor