Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (03 august 2018)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(03 august 2018)

        În şedinţa din data de 03 august a.c., desfăşurată prin teleconferință, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Aprobarea drept bibliografie pentru concursul „Imaginea ta contează” - ediția 2018 - a cărții ”Povestea vieții mele”, scrisă de Helen Keller (Editura Institutul European Iaşi, 1992) propusă de Comisia Națională de femei. Lucrarea este disponibilă atât în format audio, cât și în format text, putând fi descărcată de pe serverul specializat al asociației ftp.anvr.ro. Precizări privind conținutul probei practice și modul de desfășurare a acesteia vor fi comunicate în timp util.
  2. Revocarea din funcția de Director Financiar-Contabil al ANR a doamnei Viorica Iosif și numirea în acest post, pentru o perioadă de şase luni, a doamnei Maria Titel, începând cu data de 10 august. Doamna Iosif își va continua activitatea în cadrul serviciului contabilitate, în baza unui contract de muncă pe perioadă determinată, având drept principale atribuții relația cu filialele și întocmirea documentației necesare în raporturile cu Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități.
  3. Consiliul Director național a luat act de demisia președintelui filialei Olt și de demisiile celorlalți membri ai Consiliului Director al filialei. Prin urmare, îl împuternicește pe Președintele ANR, domnul Tudorel Tupiluși, să ia măsurile organizatorice imediate care se impun.

      De asemenea, în cadrul ședinței s-au purtat discuții pe marginea proiectului de lege privind „Accesibilitatea site-urilor web și a aplicațiilor mobile ale organismelor din sectorul public”, proiect pus în dezbatere pe site-ul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale. În context, ținem să precizăm că ANR a participat în mod activ, prin reprezentanții săi, la întâlnirile de lucru destinate elaborării acestui act normativ. Pentru evitarea posibilelor lacune sau prevederi dezavantajoase, președinții filialelor sunt rugați să analizeze documentul și să transmită propunerile până la data de 9 august a.c. pe adresa secretariat@anvr.ro.

 

     În numele Consiliului Director al ANR,

                Preşedinte,                                                                               

             Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor