Consiliul Director Național

Decizii

Deciziile Consiliului Director al ANR (23 ianuarie 2018)

Deciziile Consiliului Director al ANR

(Bucureşti, 23 ianuarie 2018)

 

      În şedinţa din data de 23 ianuarie a.c., desfăşurată la Bucureşti, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Aprobarea modificării Proiectului de activităţi specifice pentru anul 2018 depus spre aprobare în luna iulie 2017, ca urmare a solicitării Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi de a reanaliza bugetul.
  2. Aprobarea calendarelor activităţilor culturale (anexa 1) și sportive (anexa 2) cu caracter naţional pe anul 2017;
  3. Stabilirea următoarelor valori pentru premiile ce urmează a fi acordate la Concursul de şah “Memorialul Francisc Cori”, în contextul în care întrecerea se va desfăşura în acest an pe echipe:

     - locul I – 300 lei pentru echipă;

     - locul al II-lea - 240 lei pentru echipă;

     - locul al III-lea - 180 lei pentru echipă.

  1. Aprobarea solicitării domnului Cosmin Calotă, jucător de goalball la echipa filialei Argeş, de a se transfera la o altă echipă.
  2. Organizarea în cursul lunii februarie a întrunirii Comisiei pentru modificarea Statutului ANR.
  3. Stabilirea şedinţei Adunării Generale a Reprezentanților Asociaţiei Nevăzătorilor din România în zilele de 14 şi 15 martie 2018, la Predeal, judeţul Braşov. Întrunirea se va desfăşura pe parcursul a două zile, întrucât urmează a fi discutat pe articole proiectul noului statut.
  4. Numirea doamnei profesoare Izabela Dumitra în funcţia de redactor-şef al revistei “Litera noastră” şi al revistei audio "Impact".

Totodată, ca urmare a numeroaselor sesizări făcute de către domnul Florinel Anghel şi având în vedere situaţia creată, Consiliul Director a decis ca cel puţin un reprezentant al său să participe la şedinţa Adunării Generale a filialei, programată la data de 28 ianuarie 2018.

De asemenea, Consiliul Director solicită tuturor filialelor ca, până la data de 10 martie 2018, să actualizeze baza de date cu membrii organizaţiei (plătitori de cotizaţie pe anul 2017).

 

În numele Consiliului Director al ANR,

                 Preşedinte,                                                                          

             Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor