Adunarea Generală

Decizii

Hotărârile Adunării Generale în sesiune electorală- 30 septembrie 2021

Hotărârile Adunării Generale a

Asociaţiei Nevăzătorilor din România (ANR)

- sesiune electorală -

30 septembrie 2021

         Întrunită în sesiune electorală la Târgoviște, pe data de 30 septembrie 2021, Adunarea Generală a Asociației Nevăzătorilor din România a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Revocarea hotărârii adoptate în ședința din data de 22 martie 2021 privind transformarea filialelor Gorj și Tulcea în sucursale ale Asociației Nevăzătorilor din România. Împuternicirea Consiliului Director național de a desemna, până la sfârșitul anului 2021, câte un administrator pentru fiecare filială. Acesta va evalua situația locală, în perioada ianuarie – martie 2022, și va prezenta un raport Adunării Generale din martie 2022, propunând măsurile organizatorice care se impun.
  2. Stabilirea reperelor organizatorice pentru edițiile din acest an ale concursurilor „Pe meridianele culturii” și „Imaginea ta contează”. Astfel, fazele zonale vor avea loc în organizarea filialelor Brăila (Constanța), Vrancea și Brașov (Timiș), iar faza finală – Hunedoara (Suceava).
  3. Organizarea finalei Campionatului național de table, în cea de a doua parte a lunii noiembrie, la Satu Mare.
  4. Aprobarea următoarelor domenii de responsabilitate ale vicepreședinților ANR pentru perioada 2021-2026: Social și resurse umane, Educație și cultură, Accesibilizare și tehnologie asistivă, Antreprenoriat și formare profesională, Sport și activități recreative.
  5. Alegerea organelor de conducere ale asociației, după cum urmează:

Consiliul Director:

- Președinte: Tudorel Tupiluși

- Prim-vicepreședinte: Mihai Dima

- Vicepreședinți: Mihăiță Olaru (Vaslui) – Social și resurse umane, Silviu-Valeriu Vanda (Cluj) – Educație și cultură, Florentin-Cristian Rădulescu (Cluj) – Accesibilizare și tehnologie asistivă), Mihai-Nicolae Merca (Bihor) – Antreprenoriat și formare profesională, Vasile Carapit (Buzău) – Sport și activități recreative.

- Membri supleanți: Gheorghe – Virgil Lazăr și Oana – Lucia Mocanu

- Comisia de cenzori: Mihai Bursuc – Președinte, Anca Mihaela Purdescu – expert contabil și Ilie–Sorin Țața – membru.

  1. Includerea în Statutul ANR a componenței noului Consiliu Director ales, în conformitate cu prevederile legale.

 

              Preşedinte,   

           Tudorel Tupiluşi

< Înapoi la lista deciziilor